Érettségi utáni szakképzés

Naptár

E-kréta

kreta banner

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

Reklámfilm

OH Bázisintézménye

ECDL vizsgaközpont

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Győri Szakképzési Centrum

Erasmus+

erasmus

 

wien

 

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

EU Nagykövet Iskola

Facebook

Pénziránytű

Origo Nyelvi Centrum

Waclaw Felczak Alapítvány

Látogatók

Kedvezményezett neve: GYSZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum

NTP támogatásának ténye és a támogatás éve: NTP-TMV-0016 pályázat, 2021.

A támogatás, szakmai program célja: Nemzetközi Tanirodai Kiállítás megrendezésének támogatása

 

Támogatói okirat szerinti pontos támogatási összeg:  750 000 Ft

A Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum 12. alkalommal rendezte meg az Apáczai Kar tornacsarnokában a hagyományos Nemzetközi tanirodai kiállítást, amelyre 23 diákcég küldte el a nevezését. A deákos diákcégek mellett ózdi, nyíregyházi, nagyváradi és gyulafehérvári csapatok vettek részt a versenyen, ezen kívül sok külföldi csapat az online megmérettetést választotta. A diákok a legjobb stand, katalógus, legjobb eladó és jelentős számú különdíjért szálltak versenybe. A virtuális kereskedés a gyakorlatorientált képzést és az élményközpontú oktatást kiválóan szolgálja.

A diákok lelkesedése, szakmai kiválósága lenyűgözte a zsűrit és a látogatókat is, akik között a soproni Fáy közgazdasági iskolából, Lanzenkirchenből és Gyulafehérvárról érkeztek vendégek. A neves szakmai zsűri elnöke dr. Vágyi Ferenc Róbert, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének alelnöke volt. A zsűri tagjai voltak: Molnár Albert, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke és dr. Buics László, a Széchenyi Egyetem oktatója.

Az összesített 1. helyezést a Deák-iskola Pacific Kft. csapata nyerte, akik egyedi streetwear ruhák kereskedelmével foglalkoztak. Az általuk kínált pólókra gyermekbántalmazás áldozatainak rajzai kerültek, a virtuális kereskedés díját pedig az érintett gyermekek megsegítésére ajánlották fel.

image002  image004

Kedvezményezett neve: GYSZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum

NTP támogatásának ténye és a támogatás éve: NTP-TFJ-19-0046 pályázat, 2019-2020.

A támogatás, szakmai program célja: A tehetségsegítés feltételrendszerének javítását célzó hazai programok támogatása, Tehetséggoondozás a tanirodában

 

Támogatói okirat szerinti pontos támogatási összeg: 1 500 000 Ft

A pályázaton nyert összegből a gyakorlatorientált tanirodai oktatáson keresztül valósult meg a tehetségfejlesztés. A pályázatban irodai eszközöket rendeltünk, ezzel segítve a diákok tanirodai kiállításra való felkészülését, illetve a kiállításon való megjelenését. Beszerzésre került többek között színes multifunkciós fénymásoló, fényképezőgép, hangfal, mikrofon, szórólaptartók, iratmegsemmisítők, táblamodulok.

image002image004