Érettségi utáni szakképzés

Új EDIR honlapunk

Naptár

E-kréta

kreta banner

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

Reklámfilm

OH Bázisintézménye

ICDL vizsgaközpont

ICDL logo without strap

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Győri Szakképzési Centrum

Erasmus+

erasmus

 

wien

 

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

Facebook

Pénziránytű

Origo Nyelvi Centrum

Waclaw Felczak Alapítvány

Látogatók

DSC 0235A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziuma rendkívül színes programokat szervez diákjai számára, hogy segítse pályaválasztásukat, személyiségfejlődésüket.

 

A projektsorozat első állomása a Pénz7 jegyében valósult meg, amelynek keretében neves előadók, vállalkozók, banki szakemberek vezették be a diákokat a munka világának rejtelmeibe játékos, interaktív formában.

Szó volt az online marketingről, a vállalkozás tudnivalóiról, pénzügyi fociban, üzleti szimulációs versenyen, rejtvényes pénzügyek címmel mérhették össze tudásukat a csapatban dolgozó diákok. Az adózás, hitelügyek, továbbtanulás diákszemmel program a végzős diákoknak nyújtott hasznos információkat, a szakképző évfolyamosok pedig gazdasági akadályverseny kihívásaival küzdhettek meg.

Az izgalmas szakmai napot a tavasz folyamán sok érdekes program követi majd: EU-s rendezvények, egészség- és nyelvi nap, nyelvi verseny, ill. informatikai-reál délelőtt. Érdekességeket kínálnak a tanulóknak a digitális témahét és a Légy tudatos fogyasztói projekt eseményei.

Az iskola innovatív szellemiségét az egyik diák fogalmazta meg a legtalálóbban: „Azért szeretem ezt az iskolát, mert itt mindig történik valami…”

DSC 0099

DSC 0136

DSC 0208

DSC 0213

DSC 0220

DSC 0229

DSC 0231

DSC 0235

DSC 0249

DSC 0274