Naptár

ECDL vizsgaközpont

E-kréta

kreta banner

Reklámfilm

EU Nagykövet Iskola

Látogatók

Ebédbefizetés

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

OH Bázisintézménye

Erasmus+

erasmus

Győri Szolgáltatási SZC

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

Facebook

DSC 0235A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziuma rendkívül színes programokat szervez diákjai számára, hogy segítse pályaválasztásukat, személyiségfejlődésüket.

 

A projektsorozat első állomása a Pénz7 jegyében valósult meg, amelynek keretében neves előadók, vállalkozók, banki szakemberek vezették be a diákokat a munka világának rejtelmeibe játékos, interaktív formában.

Szó volt az online marketingről, a vállalkozás tudnivalóiról, pénzügyi fociban, üzleti szimulációs versenyen, rejtvényes pénzügyek címmel mérhették össze tudásukat a csapatban dolgozó diákok. Az adózás, hitelügyek, továbbtanulás diákszemmel program a végzős diákoknak nyújtott hasznos információkat, a szakképző évfolyamosok pedig gazdasági akadályverseny kihívásaival küzdhettek meg.

Az izgalmas szakmai napot a tavasz folyamán sok érdekes program követi majd: EU-s rendezvények, egészség- és nyelvi nap, nyelvi verseny, ill. informatikai-reál délelőtt. Érdekességeket kínálnak a tanulóknak a digitális témahét és a Légy tudatos fogyasztói projekt eseményei.

Az iskola innovatív szellemiségét az egyik diák fogalmazta meg a legtalálóbban: „Azért szeretem ezt az iskolát, mert itt mindig történik valami…”

DSC 0099

DSC 0136

DSC 0208

DSC 0213

DSC 0220

DSC 0229

DSC 0231

DSC 0235

DSC 0249

DSC 0274