Naptár

E-kréta

kreta banner

Reklámfilm

EU Nagykövet Iskola

eu3

ECDL vizsgaközpont

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

OH Bázisintézménye

Erasmus+

erasmus

Győri Szolgáltatási SZC

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

Facebook

Jogorvoslathoz minták:

Iskolánkba felvételt nyert tanulók listája:

EU parlament kpKedves deákosok!

2018 a Kulturális Örökség Európai Éve. Kulturális örökségünk jelen van Európa városaiban és falvaiban, természeti tájain és régészeti lelőhelyein, továbbá az irodalomban, a művészetekben és a bennünket körülvevő tárgyakban. Részét képezik a gyerekként megismert mesék, a szüleink é s nagyszüleink által átadott ismeretek, a hagyományos ételek és a filmek.

Bővebben...

Tisztelt Szülők, Hozzátartozók!
Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassák iskolánk oktató-nevelő munkáját!
Szíves tájékoztatásul közlöm, hogy iskolánk tevékenységét az alábbi alapítvány támogatja:
Deák Ferenc Közgazdasági Szakközépiskoláért Alapítvány
adószám: 18510126-1-08

Támogatásukat ezúton is köszönjük!

Bővebben...

  1. árpilis 11-én a 10. e osztály a Budapesti Értéktőzsdén tett látogatást. A látogatás egy nagyjából 60 perces, interaktív előadásból, és ezt követően a BÉT kereskedésnyitó csengőjének kipróbálásból állt.

Bővebben...

Szakmak ejszakajaA „ Deákban” ebben a tanévben is játékos, színes programokkal vártuk a látogatókat 2018. április 13-án este, a Szakmák éjszakáján.

Akik ellátogattak iskolánkba, azok kipróbálhatták matematikai, logikai képességüket, a pénzek világában való jártasságukat, együttműködő készségüket. A látogatók megismerhették a gyakorló cégek tevékenységét, a tanirodai oktatás lényegét. Ez az oktatási módszer is a gyakorlatra helyezi a hangsúlyt, a tevékenységek elvégzése, az ily módon megszerzett szakmai ismeretben rejlik lényege.

Bővebben...

Rendhagyo tortenelem oraÁprilis 11-én a Jurianum Győri Történeti Társaság hagyományőrző csoportjának két tagja és vezetőjük, Koncz Dániel tartott rendhagyó történelem órát a 11. évfolyamosoknak iskolánkban.

A 10-11. század történetéből elevenítettek fel mozzanatokat, és a korabeli hiteles ruházat és felszerelés illusztrálta az előadást. A korhű viselet mellett fizikai felkészültségre is szükség van, emiatt rendszeresen tartanak edzéseket, ügyelnek a harci technikák elsajátítására.

Bővebben...

Deak nyelvi verseny Iskolánk az idei tanévben immár 21. alkalommal rendezte meg hagyományos, regionális idegen nyelvi versenyét angol és német nyelvből. A hagyományokhoz híven most is 4-4 kategóriában vártuk a 9. és 10. osztályos érdeklődő tanulók nevezéseit. Versenyünk írásbeli fordulójára 20 iskola 448 tanulója jelentkezett, és 108 diák sikeres teljesítményével bejutott a szóbeli döntő fordulóba.

Bővebben...

ASZEV2018. április 9-10-én került megrendezésre Szolnokon az Ágazati Szakmai Érettségi Vizsgatárgyak versenye, amelyen iskolánk 4 diákkal képviseltette magát. Az elődöntőbe 810 diák nevezett, akik közül 30 diákot hívtak be az országos döntőbe. A kétnapos versenyen írásban és szóban is bizonyítaniuk kellett a tanulóknak.

 

Bővebben...

A kolteszet napja„Óh ne mondjátok azt, hogy a Könyv ma nem kell,
hogy a Könyvnél több az Élet és az Ember:
mert a Könyv is Élet, és él, mint az ember -
így él: emberben könyv, s a Könyvben az Ember.”

(Babits Mihály: Ritmus a könyvről)

Bővebben...