Érettségi utáni szakképzés

Új EDIR honlapunk

Naptár

E-kréta

kreta banner

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

Reklámfilm

OH Bázisintézménye

ICDL vizsgaközpont

ICDL logo without strap

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Győri Szakképzési Centrum

Erasmus+

erasmus

 

wien

 

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

Facebook

Pénziránytű

Origo Nyelvi Centrum

Waclaw Felczak Alapítvány

Látogatók

Iskolánk pedagógusa, Bogár Eszter tanárnő a városházán a Vöröskereszt Világnapján rendezett ünnepségen mint a Vöröskereszt bázisiskolájának összekötője a sokéves, lelkiismeretes munkájáért elismerésben részesült.
Ezúton is szívből gratulálunk neki!

DSC 0539

2016.06.05-én sakk versenyen voltam, melyet a Széchenyi István Egyetemhez tartozó Bridge-ben rendeztek meg. A versenyen több csapat is részt vett a megyéből. Csapatversenyben az egyetem csapatához tartoztam és a színvonalas verseny 3. helyén zártunk. 
A 20 év alattiak között egyéni versenyzőként az első helyezést értem el. 
Nagy István
10. g osztályos tanuló

 

kerdesek4A tanév végén az osztályunkkal jelentkeztünk egy Parlamenti programra, melynek az volt a lényege, hogy képviselőkkel találkozhatunk és feltehetjük nekik a minket leginkább érdeklő kérdéseket. Az előzetes feladat egy főként az osztályt bemutató kisfilm összeállítása volt. Ennek sikerét bizonyítja, hogy bekerültünk a programba, ahol rajtunk kívül még 7 osztály vett részt az egész országból.  

Bővebben...

osztv2016 logoAz idei tanévben a Nemzetgazdasági Minisztérium a Szegedi SZC Kőrösy József Gazdasági Szakképző Iskolája közreműködésével rendezte meg az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjét a Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítésben.

Iskolánkból 3 diák jutott be a döntőbe, ahol szép sikereket értek el.

Bővebben...

Az idei tanévben nagy örömünkre szolgált, hogy kiemelkedően sok végzős tanulónk részesült elismerésben kiváló tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért, nemzetközi, illetve hazai versenyeken elért kimagasló helyezéséért a legkülönfélébb tantárgyakban, valamint az iskola közösségi életében való aktív részvételéért.

Bővebben...

Április 15-én két csapatunkkal (12 fő a 11.e osztályból) az egyetemi csarnokba látogattunk, ahol a Techtogether Junior játékos, kreatív, mozgalmas és élménydús versenyén vehettünk részt. Ezt megelőzően Némethné Horváth Eszter tanárnő segítségével előzetes feladatokat oldottunk meg: pl. prezentációt és videót készítettünk (nagy köszönet Opra Dániel oktatás technikusnak a sok segítségért!), online kvízt töltöttünk ki, félkészültünk a versenyen megjelenő cégekről.

A reggel standépítéssel kezdődött, majd 9 órakor kezdetét vette a 30 csapat küzdelme. Szinte minden percünk be volt osztva, kvízeket töltöttünk, a küzdőtéren különböző ügyességi és állóképességet igénylő játékos feladatokat oldottunk meg, miközben új ismeretekhez jutottunk és még jól is éreztük magunkat.

Bővebben...

 20120506104842Mint 1992 óta minden évben, az idei tanévben is meghirdettük versenyünket a régió szakközépiskoláinak körében. Örömünkre szolgál, hogy 18 iskola elfogadta a meghívást és biztosította tanulói részvételét.

A versenyre 591 nevezés érkezett, 410 fő angol nyelvből és 181 fő német nyelvből.

A színvonalas verseny minden résztvevőjének gratulálunk!

A Deák nyelvi verseny eredményei.

WP 20160415 19 09 14 ProA Szakmák éjszakája című országos rendezvény sikeréhez kapcsolódóan sok ötletes programmal csatlakoztak iskolánk közgazdasági munkaközösségének tagjai, illetve diákjai. A közgazdasági szakmák érdekfeszítő, általános iskolás tanulók szakmák iránti motiváltságát felkeltő tevékenységek helyszíne volt az egész iskolaépület, az alagsortól a géptermekig mindenütt lelkes kollégák és deákos tanulók várták az érdeklődőket.

Bővebben...

sakk4

Ebben a tanévben a Győri Krúdy Gyula Szakközépiskolában kerültek megrendezésre 2016. január 23-24-i hétvégén a sakk megyei diákolimpiai döntők , ahol 4 deákos tanuló is megmérette magát.
A megyéből több mint 100 egyéni versenyző és több mint 20 csapat vett részt. Az egyéni döntőkre szombaton került sor, Nagy István 10.G-s diákunk megszerezte a megyei bajnok címet, Nérai Kitti 9.E-s tanuló pedig 2.helyen végzett korcsoportjában.

Bővebben...

1280

Iskolánk pedagógusa, Takácsné Nagy Éva 2. helyezést ért el a Kisalföld.hu szavazásán. Ezúton is szívből gratulálunk neki!