Naptár

ECDL vizsgaközpont

E-kréta

kreta banner

Reklámfilm

EU Nagykövet Iskola

Látogatók

Ebédbefizetés

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

OH Bázisintézménye

Erasmus+

erasmus

Győri Szolgáltatási SZC

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

Facebook

A Nemzeti Tehetség Program pályázatán nyert Szent Lászlótól Szent Lászlóig programunk bemutató napja 2016. május 5-én a győri Famulus Hotel egyik dísztermében került megrendezésre.

A projektnap célja az volt, hogy a résztvevő diákok bemutassák milyen új ismeretekre tettek szert a gyűjtőmunkák, illetve a korábbi – pályázat jóvoltából megvalósított – utazások, látogatások során.

A projektnap kettő nagy részre bontható, az első részben Szent Lászlóval kapcsolatos kvíz, illetve kreatív feladatokat oldottak meg a csapatok, a második részben pedig az előre megadott témában gyűjtött ismereteiket mutatták be prezentáció formában. A zsűri különböző kategóriákban díjazta a csapatokat, amelyek a következők voltak: a legjobb kvíz, a legjobb plakát, a legjobb prezentáció. Összesítésben Szent László, a lovagkirály témát feldolgozó csapat bizonyult a legjobbnak.
A projektnap nem csak a programban résztvevő tanulóknak jelentett pozitív élményt, hanem a nézőként jelenlévő tanároknak és diákoknak is, akik bepillantást nyerhettek abba, hogy milyen plusz előnyökkel járhat egy projektben való részvétel.

 

 

1 2 3
4 5 6
eft nfm ntp okfi