Érettségi utáni szakképzés

Új EDIR honlapunk

Naptár

E-kréta

kreta banner

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

Reklámfilm

OH Bázisintézménye

ICDL vizsgaközpont

ICDL logo without strap

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Győri Szakképzési Centrum

Erasmus+

erasmus

 

wien

 

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

Facebook

Pénziránytű

Origo Nyelvi Centrum

Waclaw Felczak Alapítvány

Látogatók

Iskolánk része a megye egyik legfejlettebb és legjobban működő Diákönkormányzatának (DÖK).

Mik is a főbb feladataink?

Iskolai programok megszervezése és az azokban való közreműködés, esetleges problémák megoldása, a tanárok és diákok közti kapcsolat segítése és fenntartása.

Milyen programokkal lehet feldobni az iskolai életet?
Gólyatábor

A gólyáknak az osztály, az osztályfőnök és az évfolyamtársak megismerése céljából 3 napos gólyatábort szervezünk Balatonakalin. Az új diákok különböző ügyességi és csapatépítő feladatokat oldanak meg egy közös célért, melynek kihirdetésére az utolsó nap kerül sor.

dok2019 1 dok2019


Főzőverseny

Minden év elején főzőversenyt rendezünk a Püspökerdőben, melynek keretein belül az osztályok összemérhetik főzőtudásukat. A kész ételeket a zsűri  értékeli, a főzőverseny nyertese pedig elnyeri az év legjobb szakácsa díjat.

3 4

24 vagy 12 órás foci

Véleményünk szerint a sport is fontos, ezért évente kétszer rendezünk  24 vagy 12 órás focit, ahol az iskola diákjai versenyeznek egymás és az idő ellen. Feladatunk a pontok feljegyzése, a verseny sportszerűségének felügyelete, a jó hangulat és egy finom vacsora szolgáltatása.

5 6

Mikulás nap

December 6-án, minden évben megérkezik a Mikulás, aki szaloncukorral kedveskedik tanárainknak, diáktársainknak és iskolánk minden egyes dolgozójának. Az ünnepséget szervező osztály az előadást elviszi az Anya- Csecsemő- és Gyermekotthonba is, hogy a lehető legtöbb gyermeknek tehessék szebbé e napot.

Adventi süteményvásár

Az osztályokkal karöltve minden év decemberében jótékonysági süteményvásárt tartunk iskolánk tornatermében. Az összegyűlt pénzösszeget jótékonysági célokra fordítjuk.

7

Deák-est

Iskolánk hagyományos rendezvényének, a Deák-estnek egyik fő produkciója a kilencedikes osztályok bemutatkozó műsora, mely alkalmával lehetőségük nyílik egy vidám rövid kis előadás keretében bemutatni osztályukat az iskola többi tanulójának, tanárának és dolgozóinak egyaránt. A bemutatkozó műsorok után kerül sor a Deák-eskü letételére, melyben minden egyes új diákunk mókás fogadalmat tesz.

9

10

Karácsonyi jótékonysági gyűjtés

Minden évben a karácsonyi ünnep szellemében jótékonysági gyűjtőakciót szervezünk a „kapni jó, de adni még jobb” gondolat szellemében. Célunk, hogy minél több emberhez sikerüljön eljuttatnunk a karácsony igazi mondanivalóját és emellett minél több rászorulónak segíthessünk a közeli és távoli környezetünkben.

Ballagás, DÖK vezetők búcsúztatása

A ballagási ünnepség keretében búcsúztatjuk el a DÖK vezetőségének tagjait, megköszönve sokéves kitartó munkájukat, valamint minden az iskola érdekében végrehajtott tevékenységüket.

11 12

Deák Bál

Legfontosabb feladatunk a tanév során a Deák bál megszervezése és lebonyolítása.
Célunk, hogy nem csak iskolánk tanulói érezzék jól magukat, hanem a többi fiatal is. Igyekszünk az aktuális legtrendibb előadókat meghívni, hogy minél többen bulizhassunk együtt Győr legszínvonalasabb iskolai bálján. 

13
14 15

 

DÖK segítőtanár: Czumpf András

 

dok 2023