Naptár

ECDL vizsgaközpont

E-kréta

kreta banner

Reklámfilm

EU Nagykövet Iskola

Látogatók

Waclaw Felczak Alapítvány

Origo Nyelvi Centrum

Pénziránytű

Ebédbefizetés

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

OH Bázisintézménye

Erasmus+

erasmus

 

wien

 

Győri Szakképzési Centrum

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

Facebook

gyakorloA Tudatos fogyasztóvá nevelő iskola címet mindkét intézmény (az Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola, Győr és a GYSZSZC Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziuma) megkapta 2017-ben, mely nagy érdem és megtiszteltetés volt akkor, és egyben nagy felelősség is, hogy mindig új és értékes tartalmakkal, nevelő és oktató munkával töltsük meg ezt a fontos célt most és a jövőben is.

Ezen célok jegyében láthattunk vendégül három osztályt a 7. és 8. évfolyamból. Az osztályok két programon vettek részt: körül néztek a Tanirodában, 20 percre belehallgattak a tanirodai foglalkozásba. Egy kiselőadás keretében a Cégszolgálat lényegéről, a környezettudatos irodákról is informálódtak. Ezután a könyvtárban egy fogyasztóvédelmi quiz várta őket, ahol feltűnt, hogy a gyakorlós diákok fogyasztóvédelmi alapismeretei bővebbek az átlagnál életkorukhoz mérten. Az ásványvíz marketing és zöldtermékek kiállításon pedig közös témánk is akadt: kiderült, hogy kémia órán ők is foglalkoztak az ásványvizekkel azok összetétele szempontjából.

Reméljük, hogy a találkozás hasznos fogyasztóvédelmi ismeretekkel gazdagított minden hozzánk látogató diákot. Köszönjük a fegyelmezett részvételt, és az érdeklődő jelenlétet!