Érettségi utáni szakképzés

Naptár

E-kréta

kreta banner

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

Reklámfilm

OH Bázisintézménye

ECDL vizsgaközpont

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Győri Szakképzési Centrum

Erasmus+

erasmus

 

wien

 

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

EU Nagykövet Iskola

Facebook

joomla facebook

Pénziránytű

Origo Nyelvi Centrum

Waclaw Felczak Alapítvány

Látogatók

ballagas 2021Iskolánkban az idei, járványügyi helyzet miatt június 17-én került sor a végzősök ballagására. A kormány erre vonatkozó rendelete a szokványos időpont után jelent meg, ezért az iskola vezetősége úgy döntött, hogy az érettségi bizonyítványok osztásával köti össze az ünnepet. Köszönet az idei 12.g, 12.e, 12.i osztályok érettségi elnökeinek, hogy vállalták a rendkívüli feladatot.
A ballagás, bár kánikulai hőség volt, rendben zajlott, a nemzeti és az iskolazászló mögött a szokott rendben jelentek meg az osztályok igazgatónő vezetésével, és foglalták el a helyüket a kézilabdapályán.

 

Elhangzott Ady Endre Üzenet egykori iskolámba című verse Szabó Zita Sára 12. i osztályos tanuló érzékeny előadásában, és Somogyi Dóra a 12.e osztályból köszönt el kedvesen az iskolától, tanáraiktól, diáktársaktól. Kovácsné Zimborás Ágnes igazgatónő a hagyományokhoz illeszkedve minden végzős tanuló nevét felolvasta. Ezt követte a középiskolai tanulmányok végi jutalmak és az érettségi bizonyítványok átadása.

         Reméljük, hogy a némileg kárpótolni tudtuk idei végzőseinket és családjaikat ezzel az alkalommal. Minden végzős tanítványunknak sikeres további életutat kívánunk!