Naptár

ECDL vizsgaközpont

E-kréta

kreta banner

Reklámfilm

EU Nagykövet Iskola

Látogatók

Waclaw Felczak Alapítvány

Origo Nyelvi Centrum

Ebédbefizetés

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

OH Bázisintézménye

Erasmus+

erasmus

 

wien

 

Győri Szakképzési Centrum

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

Facebook

joomla facebook

mannheimA Győri Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziumának 4 fős csapata 2019. november 18-21-én részt vett az 55. Európai Nemzetközi Tanirodai Kiállításon.
A diákok a Bioland nevű céggel képviselték Magyarországot a nemzetközi mezőnyben. A diákcég borokkal, sajtokkal és pékárukkal kereskedett a 3 nap alatt. A kiállítást megelőzően a csapat céglátogatásokon is részt vett, a Cserpes Sajtműhelynél, a Pedro Pékségnél, a Hangyál Pincészetnél és a Vaszari Borászatnál nézhették végig a termelési folyamatokat. Ennek köszönhetően hitelesen tudták bemutatni a termékeket a Nemzetközi Kiállításon.


A csapat óriási sikert aratott a látványos standdal, színvonalas katalógusukkal, több száz kereskedést bonyolítottak le. Nagyon jól érezték magukat, sok új dolgot tanultak a nemzetközi csapatoktól, a külföldi üzleti életről, várják Győrbe az iskola által rendezett tanirodai kiállításra  a vendégcsapatokat.

A képen a Bioland Kft. tagjai. Bella Dominik, Bors Diána, Tóth Martin, Szilágyi Norbert, valamint Kovácsné Zimborás Ágnes igazgatónő, Bugyenszkiné Lukács Réka kísérő tanár. A képről hiányzik Pelentainé Bálint Ildikó felkészítő tanár.