Naptár

ECDL vizsgaközpont

E-kréta

kreta banner

Reklámfilm

EU Nagykövet Iskola

Látogatók

Waclaw Felczak Alapítvány

Origo Nyelvi Centrum

Ebédbefizetés

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

OH Bázisintézménye

Erasmus+

erasmus

 

wien

 

Győri Szakképzési Centrum

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

Facebook

joomla facebook

penzugyitudatossagSzeptember 26-án iskolánk 12.i osztálya a Privátbankár.hu és a Széchenyi István Egyetem szervezésében Pénzügyi Tudatosság Diákfórumon vehetett részt.

A rendezvény elsődleges célja a hazai pénzügyi kultúra fejlesztése volt. A diákok szakértők előadásait hallgatták meg többek között a családi költségvetés tervezéséről, a megtakarítási lehetőségekről, a jövő fizetési módjairól, a pénzügyi csalásokról. A fórumon sikeres helyi vállalkozókkal, startupperekkel is tartottak kerekasztal beszélgetést, melynek során arról kérdezték őket, hogyan vágtak bele álmaik megvalósításába, milyen kihívásokkal találkoznak a mindennapokban és mit javasolnak diákjainknak, mint leendő vállalkozóknak. Az előadások után a résztvevők játékos kvízekkel tesztelhették tudásukat. A legizgalmasabb előadásnak a tanulási módszerekről szóló előadás bizonyult. Az érettségi előtt állva diákjaink néhány jó gyakorlati tanácsot kaptak a sok tanulnivaló könnyebb és gyorsabb elsajátításához.

Nagyon érdekes és izgalmas volt ez az egész napos rendezvény, melynek során gyakorlati szakemberek előadásában hallgathatták meg tanulóink az iskolában már elsajátított szakmai ismereteket.