Naptár

ECDL vizsgaközpont

E-kréta

kreta banner

Reklámfilm

EU Nagykövet Iskola

Látogatók

Ebédbefizetés

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

OH Bázisintézménye

Erasmus+

erasmus

Győri Szolgáltatási SZC

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

Facebook

joomla facebook

jovokozgazdasza2019„A JÖVŐ KÖZGAZDÁSZA” díjat Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere támogatásával Raab Audit Adótanácsadó és Könyvvizsgáló Kft. ügyvezető igazgatója, dr. Szabó István úr alapította. A díj alapításának célja, hogy évenkénti váltásban a Baross Gábor Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola, illetve a Deák Ferenc Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola egy – a legjobb tanulmányi eredménnyel rendelkező és a közgazdasági tanulmányok terén legtehetségesebbnek mutatkozó – végzős diákja elismerésben részesüljön, elősegítve ezáltal, hogy olyan szakemberré váljon, aki Győr város hírnevét öregbíti.

 

A díjazott Lebó Ferenc szobrászművész által készített „Pro Talento Érem a közgazdász szakma ifjú tehetségének” elnevezésű emlékérmet és nettó 100.000,- Ft pénzbeli támogatást kap, ill. dr. Szabó István úr egy laptoppal is megajándékozta a díjazottat.

A jövő közgazdásza díjat a Győri Szolgáltatási SZC Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziuma részéről Németh Anna Erzsébet 12. e osztályos tanuló vette át.

Anna évek óta tudatosan készül a közgazdasági pályára, de nemcsak ezen a területen jeleskedik, hiszen az 5 év folyamán végig jeles tanulmányi eredményt ért el. Szorgalmas, céltudatos, magatartása példamutató, közösségi munkája dicséretes.

Tanulmányait közgazdaságtudományi egyetemen kívánja folytatni.

Az idei évben az Ágazati Szakmai Érettségi tárgyak Versenyén több mint 700 induló közül bejutott az országos döntőbe, ahol a 16. helyen végzett.

Gratulálunk!

A képen Borkai Zsolt polgármester, dr. Szabó István, a díj alapítója, ill. Németh Anna Erzsébet díjazott tanuló látható