Naptár

ECDL vizsgaközpont

E-kréta

kreta banner

Reklámfilm

EU Nagykövet Iskola

Látogatók

Ebédbefizetés

Nemzeti Tehetség Program

ntp kicsi

OH Bázisintézménye

Erasmus+

erasmus

Győri Szolgáltatási SZC

Energiatudatos iskola

Energiatudatos Iskola 2018

Jövő közgazdásza

jovokozg logo kicsi

Facebook

joomla facebook

 

A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnáziumának egy diákcsapata 2018. november 20-22. között az 1. Európai Nemzetközi Tanirodai Kiállításon vett részt Dornbirnben. A háromnapos rendezvényen több, mint 150 gyakorlócég tanulói kereskedtek egymással, tagjai a világ minden pontjáról képviseltették magukat.

A Deák-iskola diákjai egy kézműves termékeket forgalmazó céget alapított, amely a BioLand Kft. nevet kapta. A csapatot termékekkel támogatta a Darnó Hús, a Vaskakas Sörfőzde, a Cserpes Sajtműhely és a Pedró Pékség. Az utazáshoz támogatást nyújtott még a Kantharosz Alapítvány és Győr városa.

A rendezvény a Deák-iskola számára azért is különleges volt, mivel a diákcégeket összefogó nemzetközi szervezet, a Europen felkérte az iskolát arra, hogy Magyarországon mentorként irányítsa és segítse a gyakorlócégek munkáját. Egy, az iskola munkáját bemutató prezentációt követően a szervezet tagjai megszavazták a bizalmat, látva az iskola több évtizedes kiváló eredményeit, elkötelezettségét a gyakorlati képzés iránt, így a Deák-iskola mint Cégszolgálati Központ csatlakozhatott a Europenhez.

Mindenkinek köszönjük támogatást, amellyel hozzájárultak ehhez a fantasztikus sikerhez.

1

A képen balról jobbra haladva: Hartai Ákos és Herold Áron, a diákcég tagjai, Nick Chapman, a Europen új elnöke, Scott Mitchell, a Europen ügyvezető igazgatója, Kocsis Anett tanárnő. Kovács Tamás, a diákcég tagja, Kovácsné Zimborás Ágnes igazgató, Renner Dávid a diákcég tagja és Svenja Zenz, a Europen nemzetközi fejlesztési vezetője